سلام دادا :)

پیوندها
سه شنبه, ۶ مهر ۱۴۰۰، ۰۹:۴۵ ب.ظ

طرز تهیه شوری بامیه

شور بامیه یکی از انواع بامیه است که شما به راحتی می توانید آماده به دلیل آن است که بسیار ساده و متشکل از مواد خاصی در پخت و پز از آن استفاده نمی شود اما بامیه یکی از خوشمزه ترین و سالم سالم است, انواع خورش و соленلوها و ترشی تولید می شوند. بامیه سبز یا akara یکی از گیاهان سبز غذا از تابستان به بازار می آید و یکی از گیاهان مورد استفاده در هند, و آن را می توان در همه نوع تا بامیه در بازار تبدیل به یک شور و شوق برای پخت و پز غذا خوشمزه و خواص بامیه خوب و سالم شوید, مانند چاقی درمان, مغز, محرک, و غیره. سلامت مغز و غنی از آنتی اکسیدان ها. امروز در پارسی دی به شما آموزش داده خواهد شد که چگونه برای آماده سازی بامیه شور و شوق فوری با سرکه سفید ، به طوری که شما با ما باشد.


مواد لازم برای ساخت نمک بامیه

بامیه 1 کیلوگرم
50 گرم فلفل سبز
5 میخک سیر
1 فنجان سرکه سفید
4 فنجان آب
گیاهان معطر به عنوان مورد نیاز
نمک در مقدار مورد نیاز

تهیه نمک فوری بامیه با سرکه سفید
مرحله اول: پخت و پز بامیه

شما باید برای تمیز کردن بامیه برای اولین بار از این ساقه به طوری که بالا بامیه کوتاه است برای دیدن که این مایع لزج جریان از این ترشی حالت لیز پیدا می کند در ادامه خوب بامیه چندین بار و سپس پنبه به دستمال پهن است به طور کامل خشک و هرگز نباید مرطوب باشد.
مرحله سوم: طرز تهیه آش

در حال حاضر ، تا زمانی که بامیه خشک شود ، کوزه ها باید برای این کار استریل شوند ، کوزه ها را در فر برای 10 دقیقه در دمای 180 برای تمیز کردن قرار دهید ، سپس آنها را خنک کنید.
مرحله سوم: اضافه کردن سرکه و آب

پور بامیه را در یک شیشه بریزید و مقداری سیر و سبزی های معطر در حال حاضر اضافه کردن سرکه و آب و نمک را به میل خود پور را در یک تابه ریخته و اجازه دهید آن را بجوشانید و سپس صبر کنید تا خنک شود.
گام چهارم: پخت و پز بامیه شور

حالا این مخلوط را پخته شود در بامیه و درب آن را خوب است که این شرکت هر دو در یک محل تاریک و دور از نور خورشید قرار داده و آن را در یک هفته شور بامیه, ما تا به حال بستنی آماده شده است.
نکات کلیدی در تهیه بامیه شور

از نمک معمولی استفاده کنید ، زیرا نمک های یددار برای نمک و ترشی مناسب نیستند.
شما می توانید سیر را به آرامی فشار دهید تا عطر و طعم آن منتشر شود.
گیاهان معطر شامل کمی ترخون ، خوش طعم و شوید.
اگر دوست دارید یک شور و شوق تیز برای بامیه, استفاده از یک فلفل سبز گرم کمی.
سیر می تواند برداشته شود ، و اگر شما عاشق سیر ، شما می توانید سیر بیشتر بریزید.
کوچکتر بامیه ، ترد تر می شود.
پس از هفته 1 ، بامیه شور باید در یخچال نگهداری شود.

  • مردم ایران

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی